Bericht versturen
Thuis

Guangzhou Xugong Machinery Parts Firm Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

ONGEVEER Xugong-Machinesdelen

Bij Xugong-Machinesdelen, zijn wij meer dan enkel een leverancier van machinesdelen.

Krijg ons niet verkeerd, zijn wij de hoogste leverancier voor graafwerktuigdelen, de delen van bouwmachines, de delen van grondverzetmachines, op zwaar werk berekende machinesdelen, de delen van het bosbouwmateriaal, op zwaar werk berekende tractordelen, backhoe delen, en veel, veel meer.

Nochtans, zijn wij niet een onpersoonlijk leveranciersbedrijf of enkel een andere verbinding in de ketting van de industrie van graafwerktuigdelen.

In plaats daarvan, zijn wij een team van hartstochtelijke mensen die aan het verstrekken van de hoogste aftermarket machinesmiddelen voor onze klanten hoogstens concurrerende tarifering worden toegewijd. Wij niet alleen leveren de beste kwaliteitsvervanging en aftermarket delen, maar wij leiden ook onze technische onderzoek en ontwikkeling zodat kunt u rusten verzekerd dat uw aankoop uitstekende kwaliteit is.

 

China Guangzhou Xugong Machinery Parts Firm Bedrijfsprofiel 0

Met meer dan twintig jaar van ervaring in machinesproductie, hebben wij de de de industriekennis en verbindingen die u voor de snelle, kwaliteitsdienst nodig hebt!

Wij leveren allerlei graafwerktuigdelen, van reismotor, reisversnellingsbak en motoronderdelen aan hydraulische pompen, definitieve aandrijving, en turbocompressoren. Onze delen worden gecreeerd voor een verscheidenheid van machines van graafwerktuigen aan bulldozers! Ons goedgetraind team van klantenserviceberoeps is deskundigen in de industrie en kan u de informatie geven u uw volgende aankoop moet maken.

 

China Guangzhou Xugong Machinery Parts Firm Bedrijfsprofiel 1

 

Wij worden toegewijd aan het voorzien van u van aftermarket delen de van uitstekende kwaliteit aan concurrerende prijzen. Ons doel is uw verwachtingen voor kwaliteit, de dienst, en voortreffelijkheid te overschrijden!

 

Wij verstrekken een waarborg van de klantentevredenheid op al onze producten. Wij worden geïnvesteerd in het verstrekken van slechts de hoogste delen van de kwaliteitsvervanging aan onze klanten. Daarom komen al onze delen met een OEM-Kwaliteit verzekering en door de garanties van de fabrikant gesteund.

Wij leveren aftermarket en re-vervaardigde vervangingsdelen op graafwerktuigmerken zoals:

 

Wanneer u met ons werkt, kunt u hoogste-kwaliteitsmiddelen en delen, uitstekende klantenservice verwachten, en als familie worden behandeld. Wij worden geïnvesteerd in deze industrie en onze cliënten. Wanneer u met ons werkt, kunt u het verschil vertellen!

China Guangzhou Xugong Machinery Parts Firm Bedrijfsprofiel 2

ONS TEAM

Bij Xugong-Machinesdelen, worden wij toegewijd aan het verstrekken van de beste de dienstervaring aan elk van onze klanten.

China Guangzhou Xugong Machinery Parts Firm Bedrijfsprofiel 3

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

ONZE GESCHIEDENIS

 

De Delen van Xugongmachines werden opgericht in 1998.

Wij zijn gebaseerd in noordoostelijk China en dochterondernemingen, bureaus, en pakhuizen in vele steden gevestigd helpen de productieproducten van uitstekende kwaliteit aan klanten over de hele wereld verstrekken!

Wij specialiseerden ons in de productie van aftermarket graafwerktuigdelen en turbocompressordelen meer dan 20 jaar alvorens om zelfs nog meer mechanische gedeelten aan onze klanten zich uit te breiden aan te bieden. Wij hebben met groot samengewerkt - noem merkfabrikanten zoals E.T.P., C.G.R., C.T.P., en anderen om het beste eindproduct te verstrekken mogelijke.

In 2012, onze bedrijfopstelling een dochteronderneming in Guangzhou om zich van onze graafwerktuigtoebehoren en kant te concentreren. In hetzelfde jaar, vestigden wij ook een dochteronderneming in Hong Kong om ons het bedrijfmerk van de machinesproductie, koning-Beste verder te ontwikkelen.

Onze centrale internationale plaatsen maken ons de perfecte keus voor om het even welk bedrijf, vooral met onze snelle leveringsdiensten wereldwijd!

 

Tijdens het afgelopen decennium, hebben wij ook de eer van het tentoonstellen van onze hoogstaande, innovatieve delen van bouwmachines in diverse tentoonstellingen, met inbegrip van de Bauma-Tentoonstelling en Ankomak Istanboel gehad.

 

Vandaag, blijven wij meer klanten met onze delen van professioneel-rangmachines kweken en dienen!

 

 

Guangzhou Xugong Machinery Parts Firm Guangzhou Xugong Machinery Parts Firm Guangzhou Xugong Machinery Parts Firm Guangzhou Xugong Machinery Parts Firm Guangzhou Xugong Machinery Parts Firm Guangzhou Xugong Machinery Parts Firm Guangzhou Xugong Machinery Parts Firm
1 2 3 4 5 6 7
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Agent

Importeur

Merken : BESTE KONING

Aantal werknemers : 100~200

Jaarlijkse omzet : 10000000-20000000

Opgericht Jaar : 2012

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Guangzhou Xugong Machinery Parts Firm Certificaten China Guangzhou Xugong Machinery Parts Firm Certificaten